Kompletta lösningar för mässor och utställningar | Mark Bric Display

FÖR MARK BRIC är våra unika kvalitetsprodukter bara början. Tveklöst förtjänar ditt varumärke att alltid exponeras med hjälp av de bästa utställningssystemen på marknaden och det är vår hundraprocentiga målsättning att hjälpa till med detta.

Men vi nöjer oss inte med det. Vi erbjuder fri designservice och konsultation innan du köper, toppmodern produktion och en service utan motstycke under hela processen. Och detta även för det lilla inköpet och det enklaste skyltstället.

När du vänder dig till Mark Bric får du tillgång till en komplett lösning:

FRI KONSULTATION

Vi har varit i branschen i över 30 år och ser fram emot att få sitta ner och hjälpa dig att hitta den perfekta mässmontern och exponeringslösningen som svarar upp mot just dina behov och din budget.

FRIA 3-D DESIGNFÖRSLAG

Med hälp av vårt 3-D CAD-program får du en möjlighet att se din monter – innan vi börjar tillverka. Och vi ändrar och putsar på 3-D skissen utan kostnad tills du blir helt nöjd!

ODISKUTABLA GARANTIER

Ett välgjort hantverk in i minsta detalj kännetecknar våra Mark Bric produkter. Detta gör också att vi kan erbjuda de allra bästa garantierna. Om något trots allt skulle gå fel, så räkna med att vi ställer upp – vi vet att varje minut räknas när du står där på mässan.

VERKTYGSFRI MONTERING

Lämna verktygslådan och ”handy man” hemma. Våra modulära självbyggarsystem klarar även hon eller han med tummen mitt i handen. Och vill du trots allt inte göra jobbet själv så ställer vi naturligtvis  upp med denna service också.

FANTASTISK GRAFIK

Våra utställningssystem och montrar förses med det senaste när det gäller bilddukar och printteknik. Antingen det gäller tyg, laminerade paneler, lättviktsskivor m.m. Ditt budskap och varumärke exponeras på bästa sätt!

GLOBAL NÄRVARO

Paris, London, Moskva, HongKong, New York - vi har distributörer och återförsäljare i över 50 länder världen över och kan erbjuda lokal service i stort sett var som helst.

TURN-KEY LÖSNINGAR

Låt oss se till att er monter och utställning kommer på plats i rätt tid inklusive skeppning, installation, demontering etc. Meddela oss bara var och när.

Vi kan jobba tillsammans med ditt interna designteam, spåna ihop med din reklambyrå eller printföretag. Vi är flexibla, snabba och alltid inställda på att få jobbet gjort och med bästa resultat.

TA KONTAKT NU

Mer än 40 års erfarenhet

Vår erfarenhet inom mäss- och utställningsbranschen såväl som inom butikssektorn har lärt oss vad som är viktigt för att få ut sitt budskap och synas i det offentliga rummet. Det började redan 1971 här i Sverige när vi revolutionerade storleksmärkning av kläder i butikerna med hjälp av en storleksbricka (märkbricka) på galgen – som också gav företaget sitt namn. Det fortsatte 1985 med att vi uppfann ett unikt skyltsystem i plast, Flexiframe, som fortfarande är en av våra bestsellers.

Detta har sedan varit vår mission – att skapa unika kvalitetslösningar som håller i längden. Över tiden har vi fortsatt att utveckla nya exponeringsprodukter och har idag ett heltäckande sortiment av bärbara och användarvänliga utställningssystem för butiker, mässor, events och utställningar.

Våra produkter säljs idag över hela världen genom ett väl utbrett nätverk av distributörer och återförsäljare. Vårt huvudkontor ligger i Borås och vi har egna hel- och delägda säljbolag i USA, Frankrike och Kina.

Ett oslagbart exponeringspaket

  • Fria konsultationer
  • Fria 3D designförslag
  • Korta ledtider
  • Erkända kvalitetsprodukter